Inez Audit Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.
3300 Eger, Törvényház u. 13. fsz. 1.
Tel./Fax: 06-36/517-855
e-mail: info@inezaudit.huSkip Navigation Links
Cylex Tudakozó Silver Díj Google+   Térkép

 

Minőségpolitika

Társaságunk jelentős figyelmet fordít a szinvonalas munkára. A könyvvizsgálatot a Magyar Nemzeti Könyvvizsgálati Standardok alapján végezzük. A megfelelő minőség biztosítására belső szabályzatot dolgoztunk ki. A könyvvizsgáló személyes közreműködésével a megbízó cégekkel rendszeres kapcsolatot tartunk. A könyvvizsgálói ellenőrzés év közben a számviteli, pénzügyi, adózási szabályok betartására irányul, év végén a zárási folyamat, a leltárak, értékelések és a beszámoló összeállítása kerül ellenőrzésre. Az éves beszámoló auditálása mellett ellátjuk átalakulások könyvvizsgálatát, támogatások felhasználásának ellenőrzését, vállaljuk a cégek vagyonértékelését, valamint átvilágítását.
A könyvelő irodában munkatársaink cégreferens rendszerben dolgoznak, azaz egy cégnek egy gazdája van, aki minden területért felelős. A cégreferens a megbízóval közvetlen kapcsolatot tart. Saját ügyfélkapus regisztráció birtokában a meghatalmazás alapján cégünk felelőssége mellett készítjük el és nyújtjuk be a bevallásokat. Fontosnak tartjuk a cégek törvényes működését, a számviteli és adózási szabályok betartását, de figyelünk a cégek gazdálkodására, az adózási szabályok betartására és a későbbi megállapítások elkerülésére. Megbízóinkat tájékoztatjuk az őket érintő témákról, feladatokról, változásokról.


Munkánk megfelelő színvonala érdekében rendszeresen követjük a jogszabályi változásokat, gondoskodunk munkavállalóink folyamatos továbbképzéséről.